Dating tips til teenagere

Siden går ud på dates er en helt ny oplevelse for teenagere, giver det god mening for dem at føle stresset over det. Har ingen anelse om, hvad at forvente, er helt normal, men tager lidt tid at lære nogle dating tips til teenagere vil gøre det hele meget lettere for dig. Prøv ikke at tro alt, hvad du lærer fra en dating magasin eller se i en film, fordi de vil pege dig i den forkerte retning. Tro det eller ej, går hurtigt er ikke altid det smarteste valg i dating verden. De dating tips til teenagere forklaret i denne artikel vil give dig en dejlig, blød start i dating spil.

Lyt ikke til The Media

Nummer et på min liste over dating tips til teenagere er for dig at glemme alt, hvad du har lært fra film eller læse i teenage magasiner. Du tror måske, du allerede ved, hvordan til at håndtere enhver dating situation bare fordi du har set film og læse magasiner om dating. Der er intet galt med at have denne form for reaktion, men du er nødt til at forstå, at film og magasiner er skabt til at tjene penge ud af dig. De mennesker, der har ansvaret for medier reklame udnytte teenagere som dig, fordi de ved, du vil sandsynligvis være villige til at betale, så du kan lære nye ting om dating og relationer. Du vil aldrig se medierne afsløre sandheden om, hvordan teenagere bør handle, når de først starte dating.

tips til romantiske forholdTips til fyre og piger

Både fyr og pigen er ansvarlige for at sikre en dato går godt. Lad os starte med at tale om nogle tips til fyre til at bruge, og derefter afslutte denne sektion med et par ting piger bør huske på. Når de går til afhente deres date, skal fyre altid komme ud af bilen og gå op til hoveddøren. Introduktion dig selv til sine forældre, og spørger, om hun har en udgangsforbud er et par høflige og respektfulde ting, du skal være sikker på at gøre. Hvis hendes forældre har et sæt udgangsforbud for hende, så sørg for at bringe hende tilbage til tiden. Bringe hende hjem tidligere end instrueret er en fantastisk måde at tjene et par ekstra brownies punkter fra hendes forældre tidligt.

Lad os nu gå ind i de tips til pigerne. Ikke bo ud virkelig sent, hvis dine forældre har oprettet en udgangsforbud for dig at følge. Før du beder om tilladelse til at holde sig ude længere, vent et par datoer, så den fyr har en mulighed for at gøre et godt indtryk med dine forældre. Vores næste afsnit vil diskutere, hvordan man skal håndtere de næste par datoer.

Tag din tid

Du måske mærke denne ene som en kliché, men jeg valgte at sætte det i denne dating tips til teenagere listen alligevel. Det er meget bedre at tage din søde tid i stedet for farende lige ind sex. Der er en god grund til dine forældre gentage dette til dig igen og igen. Sex bare gør alting mere kompliceret. Det er bedre for dig i det lange løb, hvis du kan lære at modstå at stærke fysisk tiltrækning du føler i begyndelsen. Det er næsten umuligt at finde noget at snakke om efter at have sex for tidligt med en person, du knap nok kender.

Afslutningsvis …

Dating erfaring behøver ikke at være en stressende oplevelse for teenagere. De dating tips til teenagere, jeg har skitseret ovenfor kan gøre dating en sjov og spændende oplevelse for dig. I stedet for at få nervøse og ikke vide hvad de skal gøre, vil du se frem til at gå på datoer. Glem ikke, hvad jeg sagde om at ignorere, hvad du læser eller ser i dating magasiner og dating film. En anden ting du skal huske er, at både fyren og pigen er ansvarlige for at have en fornøjelig dag. Endelig husk at hvis du vil undgå en virkelig akavet situation ned ad vejen, kæmpe off din oprindelige trang til at have sex tidligt.