De 7 vigtigste ting på en date

Dating tips er afgørende for enhver ægteskab og alle forhold, om en ung én eller lang tid forhold. Der er flere tips, at man skal vide, før du ud denne date. De følgende tips vil være af betydning for dig, som du ser frem til at have en stor og vellykket date:

1). Plan

Sidste minut rush er en fjende af enhver vellykket plan. Det kan vise sig så katastrofalt eller så spontan til din date, og det kan have en negativ indflydelse på din date. Planlæg i god tid og sikre, at du har nok fred i dig som dato nærmer. Sæt dine forventninger til dato og i det mindste lade din date enig med din aftale. Sikre, at du organisere på forhånd ordentlig parkeringsplads og vise, at du er en meget organiseret person. Key dating tip 1 – ordentlig planlægning er af betydning.

2). Suitability

Sørg for, at, som du har valgt er i harmoni med, hvad din date vil virkelig nyde. Sikre, at du er relevante i dine valg. Dette vil sikre jer begge nyder datoen samt have en stor dato. Key dating tip 2 – sørg din date føles helt på plads, så langt som den dato, er bekymret.

3). Respekt

Kendsgerningen, at sagen er, at du virkelig sætter pris på din date. Hun eller han kan være meget beundringsværdigt at se på, men viser lidt respekt. Må ikke være for tidligt på at dvæle ved det fysiske aspekt af skønhed. Du kan bare mishandle ham eller hende, som er en stor fejl i en dato. Key dating tip 3 – sætter pris på din date.

4). Stay Light

Find noget lidt positivt, at både du kan dele i uden nogen af parterne at blive flov. Find ud af, hvad din date kan lide de fleste eller foretrækker og give det. Du kunne tage hende eller ham til at se en komedie, hvis de kan lide det eller en gåtur på et vandland, hvis de kan lide vand. Key dating tip 4 – undgå at tale om exes eller noget, der ikke er beregnet til den dato.

5). Tilslutning

Alle disse tips vil ikke være til nogen gavn, hvis begge du involveret kan ikke forbinde. Tage tid og kræfter på at finde hvad der er fælles mellem jer begge. Tage lidt tid til at lære din partners fortid og barndom. Dette vil hjælpe dig til at vide, hvis du har samme værdier og livssyn i livet. Key dating tip 5 – dette er en meget vigtig tid til at udforske i din partner, fordi det vil hjælpe dig vide, hvordan du kører forholdet.

6). Være i forventning

Dating tips vil hjælpe dig meget, hvis du ved, hvordan og hvad man skal forudse i en date. Prøv at se dine bedste. Key dating tip 6 – være lys i dine handlinger i forventning om mere som forholdet skrider frem.

7). Grine lidt

Du kan ikke have overhovedet en kold dato. Op med humøret din date ved at videregive nogen latter gang imellem. Latter er attraktiv, limning og så smittende og frigiver nervøsitet. Key dating tip 7 – Hvis det er en film, sikre, at det er en sjov en, der vil efterlade jer begge griner hele igennem.

Dokumentere den ovenfor som din dating tips.

Næste, klik nedenfor for at finde ud af dette ene hemmelige fantastiske teknik til at få hot piger til næsten tigge dig til at kysse dem!