Hvorfor vælge online dating forsat part 2

Mød op konsekvent online for at chatte. Hvis du forsvinder i ugevis, vil hun se dig som upålidelige og kan ikke ønsker at fortsætte en online forhold. En måde at bevare sammenhængen er at planlægge tid til at chatte online. Andre måder at vise din store interesse i hende, er at forlade Facebook-opdateringer, at kvidre hende og lejlighedsvis sende hende en sød billede af en killing eller en æske chokolade (eller hvad du tror, han ville elske).

Mød online i mindst to eller tre uger før planlægning en dato i person. Fordelen ved at møde online er, at du kan få et bedre indtryk af hendes personlighed uden at have fysisk fremtoning komme i vejen. Stil masser af spørgsmål i løbet af din online chats og / eller e-mails for at få en idé om hendes personlighed. For eksempel finde ud af, hvad hun kan lide mest og mindst i en kæreste. Det ville også være en god idé at afgøre, om hun er på udkig efter et forhold. Vær opmærksom på at få at vide nogen online kan blive til en form for “forspil” for nogle mennesker, hvor intimitet hurtigt etablerede og romantisk eller endda seksuelt ladede ting siges tidligt. Hvis det er dig, der starter det, bare være sikker på at hun er okay med det. Hvis det er hende, der begynder den, spille efter gehør og se, hvordan komfortable hvis gør du føler. Ting at bemærke, mens du kommunikerer online omfatter:
Gør du det meste af de meddelende eller gør hun? Eller er det om lige? Tænk over, hvem gør det meste af det igangsættende til at forbinde sammen, også, da dette kan fastslå, hvor opsat hver enkelt af jer er.
Har du føler dig tryg at tale om alle mulige ting med hende? Eller har du allerede lagt mærke til nogle potentielt tabu eller strittende emner?
Er der nogen advarselstegn klokker allerede? Lyt til dem, da de kan være vigtige! Ting at være på vagt over omfatter konstant carping om tidligere forhold, der tyder på en manglende evne til at give slip og udtryk for vrede eller vrede.
Er du handler dig selv og have det godt ved tilslutning til denne person? Eller er du glider ind i en tvungen persona, fordi det “synes” at der opfylder hendes interesser og behov mere? I sidstnævnte tilfælde kan du bare være at narre dig selv til at kunne lide hende, når du er faktisk ikke en god romantisk kamp.

Planlæg din første “in-person” møde på en neutral, social stedet.

Efterlad ikke indhente “i kødet” for lang, forudsat du har besluttet, du ønsker denne at blive til en virkelige liv forhold. Jo længere du overbevise hinanden online, at du er den ideelle par, jo sværere online dekorationer vil være til at klare, når du endelig tilslutter. Og sørg for at vælge et sikkert, offentligt møde stedet. En café, restaurant, gymnastiksalen eller lokale bar og grill er ideelle steder at mødes for første gang. Selvom du har været chatter i ugevis, har du stadig ikke kender hinanden godt. En neutral stedet vil lette eventuelle spændinger (især for hende, da hun kan være bekymret om at møde en ukendt mand), og gør det muligt at nyde hinandens selskab i person.
Vær betænksom, til tiden og lav nøgle. Det er udfordrende og nervepirrende at møde nogen for første gang, efter at udveksle online kommentarer, vittigheder og romantisk opkrævet online forspil.
Behandl denne person, som om hun mener, hun kan lide dig. Bekymre sig for meget om, om hun “får dig” eller bekymrer sig nok allerede kan nemt sabotere kemi at kende hinanden. Tag det roligt og påtage hun kan lide dig nok til at ville lære dig at kende nogle flere.
Hold dig til neutrale, brede og harmløse emner, når du først mødes. Undgå at gå på om hvordan dit sidste forhold forlod dig arret og har brug moderskabets / bliver sørget for / beroligende eller hvad der vil have hende køre en mile. Og lad politik lige ud af det!

Ikke får din håb for højt. Dating er et antal spil. Du kan have til at mødes med eller cyber-forbinde med mange piger, før du føler en reel forbindelse med en person. Undgå at se dette som en personlig refleksion; det er langt bedre at gøre den rigtige beslutning baseret på virkelige gensidig tiltrækning end at tvinge dig selv ind i en kamp, der ikke er rigtigt for nogen af jer. Gå på så mange datoer som dit budget og energi niveauer mulighed for. Og vigtigere, handle, som om du vil være i orden, bør hun afviser dig eller bør forsøget på dating hinanden bevise hovedløs. Der er ingen grund til at gøre dette til et drama fyldt scenario.
Vær venlig og værdig, hvis det ikke virker ud. Det kan være en ego dent, men der er ingen grund til at sammenligne dit værd med manglen på gnister. Hvis det ikke virker ud, tælle dig selv heldig, at du har nok mod til at kende og kan begynde at kigge igen.
Hvis det går galt, er der masser af dating katastrofe websteder, hvor du kan kondolere med mennesker, der har haft lignende oplevelser!