Om mig

Mit navn er Trine, jeg er 24 år ung og en forfatter og entusiast af alt «skønhed, mode og levevis” relateret.
Once Upon A Time, I februar 2009, efter at hengive sig til forskellige andre dating Blogs som en måde at læse op på de nyeste gåen på i Beauty verden, besluttede jeg at deltage i på et meget kedeligt aften, og “Zoella” blev født.
Jeg valgte at skrive om de ting, jeg kunne lide, de ting jeg havde købt & andre Udtalelser om produkter generelt. Inden længe havde jeg en lille følgende af mennesker, der nød at læse, hvad jeg havde skrevet, og det var fantastisk i sig selv, som virkelig, ville jeg aldrig forventet nogen til at nyde noget jeg havde skrevet i min egen lille plads på internettet .
Måneder og År gik, og følgende voksede til den 5-cifret mark & nu har jeg udvidet til den skræmmende verden af YouTube & mine blogindlæg er lidt mere varieret, dækker skønhed, mode, livshistorier og nogle andre kontroversielle & sundhedsfag kastet i for god foranstaltning. Jeg har haft det privilegium at deltage i forskellige arrangementer, afprøvning prøver og møde nogle virkelig fantastiske mennesker undervejs.
Tak til alle, der tager tid ud til at kommentere og vise en sådan interesse i de ting, jeg har at sige, vil jeg fortsætte med at skrive og sende videoer lige så længe du ønsker at læse og se dem, og jeg håber, at jeg har formået at hjælpe i det mindste en håndfuld af jer i et område, som du måske har brug for den.