Probiotika – Når Bugs gøre os glade

Probiotika tilbyder mere end Digestive Health Support

Obscure til talrige, probiotika tilbyde medicinske fordele, der går forbi omfanget af støtte mave relaterede velvære. Sene undersøgelser viser, at bestemte stammer af probiotika kan udnyttes til behandling af særlige forhold. Her er en gennemgang af fordele, har meget arkiveret logisk støtte:

En meget meget justerede tarm mikroflora kan forvalte lyd kolesterol levels.10

Probiotika, som et vigtigt aspekt af en generel lyd spiseforstyrrelser rutine, kan styrke resistente rammer og moderate sygdomme. Probiotika kan bemyndige visse resistente celler. Dette kunne hjælpe forebygge mave og luftvejssygdomme hos børn og derudover hud infections.11

Udnyttelsen af ​​probiotika i uro-vaginal forureninger er hele vejen rundt understøttet af kliniske forsøg og research.12

Probiotika kan udnyttes til at fremme oral velvære foregribelse tand rot, især i børn. Trods det faktum, at denne idé er generelt nye, logisk støtte viser probiotika behandling kan holde en fremtid i oral health.13

Probiotika kan ligeledes godkendt til behandling af tilstande, der har forbandede traditionel videnskab, for eksempel, Crohns sygdom, dårligt humør tarm lidelse (IBS), laktose smalle sind, visse følsomheder og hud infections.14

Blanding af Probiotika med andre ingredienser

Elementer, der indeholder probiotika og en blanding af forskellige fastgørelser optagning prævalens, da de tilbyder mere omfattende fordele for velvære.

Probiotika med Prebiotics15 Den synbiotikum blanding af probiotika med præbiotika ganger udviklingen af ​​fast mikroflora. Præbiotika er uopløselige fibre, fx fructooligosaccharider (FOS) og inulin, som opnår tyktarmen i en virkelig ufordøjet tilstand. Det er i tyktarmen, at probiotika fest på præbiotika gennem en aldrende procedure, der sker i tyktarmen. Midt denne procedure, by-elementer kaldes her og nu umættede fedtstoffer (SFA) er oprettet. SFA’er hjælp til at holde op uundværlige elementer i kroppen og skabe visse B-vitaminer.

Probiotika med Enzymes16 Probiotika kan samles med katalysatorer, der hjælper separate næring stoffer i mindre vanskelige strukturer for at forbedre supplement assimilation. På trods af det faktum, at der er en vis grad ledes diskussion over probiotika og proteiner bør tages sammen og den udviser nogle vanskeligheder ved samling er der også stadig forlængelse for et probiotika og katalysatorer post, der er meget defineret og lavet udnytter selvkørende innovation.

Probiotika med Multi-Vitamins17 kombinere probiotika med en multi-vitamin er udbredt dog arbejdsstillinger udfordringer i montage på grund af den fine måde af probiotika. Probiotika er følsomme over for lys, fugt, varme, oxygen.

Hvordan Probiotika Producenter kan give Forhandlere med Pålidelige Probiotika Kosttilskud

Den største test, probiotika beslutningstagere står holder de mikroskopiske organismer i live midt blandingsproceduren samtidig garantere styrke midt tidsramme på realistiske anvendelighed. På det tidspunkt, hvor konsolideret med forskellige fastgørelser, der er tilsvarende følsomt, for eksempel forbindelser, skandaløst pleje bør tages for at sikre, at samling og bundling proces forekommer i et tørt situation. Enhver fugt kan indlede forbindelser og knuse probiotika.