Tips of fif til online dating

Du har prøvet bar scene, blind datoer og endda dateret en kollega eller to – men intet resultat af alle dine anstrengelser. Så du har besluttet at give dating en chance.

Og du er ikke alene – i 2003, Forbes Magazine rapporterede, at indtægterne online-dating-service-toppet $ 214.000.000 i kun den første halvdel af 2003. Ved nu, kan du forestille dig, at med det utal af dating sites derude, dollars er at hælde i som aldrig før.

Online daters er ikke desperate, ensomme mennesker (mindst ikke alle af dem). De fleste mænd og kvinder, der ender på online dating sites er på udkig efter nogen, fordi de er trætte af den dating scene, ikke har tid til at gå på jagt efter en kammerat, eller begge dele.

Og chancerne er, du er i samme båd. Problemet er, at du ikke er sikker på, hvordan man griber det an, eller hvad man skal gøre, når du får til en online dating site.

Bare rolig, jeg er her for at hjælpe. Alt du behøver er en positiv holdning og vilje til at finde den mand, du ønsker.

Her, nu, er nogle tips til at sikre, at du bruger timevis på udkig efter en mand online uden uønskede resultater.

Online dating tips # 1

Find mænd i dit område

Medmindre du er villig til at flytte for en mand, er du bedste chance er at finde en online dating site, der giver dig mulighed for at finde mænd i dit område.

Ikke blot vil dette forenkler din evne til at mødes med en i din fritid, kan det endda spare dig potentielle rejse komplikationer ned linjen (forestille du er i Illinois og forelske sig i en mand fra Californien).

Hvis du er villig til at tage dine chancer, men det er fint. Bare vær opmærksom på at du har denne mulighed i online dating.

Online dating tips # 2

Arbejd din profil

Når du beskrive dig selv i din online dating profil, være ærlige. Hvad godt er det hele, hvis du kommer til at starte en potentiel forhold med løgne? Afsæt omkring 200 ord til at beskrive dig selv og bruge en anden 100 til at beskrive, hvad du leder efter.

Hvordan kan du beskrive dig selv? Skriv om hvordan du ser ud, din uddannelse, dit job, og ting, der gør dig original (du taler italiensk flydende, har du en ilder, etc).

Være vittig i din profil ved at lave en humoristisk kommentar eller to. Sørg for, at du kommer lige til det punkt, men om, hvad du ønsker i en mand, og hvad du kan bringe til et forhold.

Vær specifik om, hvad du ikke er interesseret i, når det kommer til en mand (skilt, børn), men ikke begrænse dig selv så meget, at du ender med en bestemt type mand. For eksempel kan du nævne, at du absolut ikke ønsker at date en ryger, men nævner ikke, at du foretrækker blondiner.

Sørg også for at dobbelttjekke din stavning og grammatik. Tænk på din profil som din mulighed for at gøre en varig første indtryk.

Endelig ikke sende nogen personlige oplysninger, der kan give mænd fingerpeg om hvor du bor specifikt eller hvem du er. Selvom online dating er relativt sikkert, du ønsker at undgå problemer.

Online dating tips # 3

Sende dit foto

For at starte, hvis en mand ikke har hans billede sendt ud for hans profil, kan du sikkert vædde på, at ikke mange kvinder vil kontakte ham. Sætte et ansigt på profilen er meget vigtigt, når det kommer til online-dating, og du bør helt sikkert skrive din.

Men … ikke sende et billede, der blev taget for 10 år siden, når du vejede 20 pounds mindre og havde ingen griner linjer. Det er ikke kun vildledende; den person, der ser det vil forvente at se, at personen bør du beslutter dig for at mødes med ham.

Bogføre en nylig fotografi af dig selv, som du kan lide, og prøv ikke at have alle dine venner i det. Du behøver ikke at skrive en masse af skud; en eller to er mere end nok. Dette vil sikre, at flere øjne kigger på dine profil.

Online dating tips # 4

Flirt med mænd

Hvis du er online, og nogen ønsker at chatte med dig, gå til den. Og hvis de to af du har en god rapport, så er du velkommen til at flirte. Men hvis du leder efter et seriøst forhold med en person, som er åbenlyst seksuelt, kan få dig en billig gys, men det er om alt, hvad du får ud af det.

Selvfølgelig, hvis du er i humør til lidt sjov, gå til det med alle midler, men forvent ikke et par onani sessioner for at blive til et ægteskab forslag. Ligesom i den virkelige verden af ansigt-til-ansigt møder, bør du ikke forveksle sex med kærlighed.

Ved at flirte, kan du blinke til en mand eller blæse ham et kys, men åbenlyst skriver om din kønsorganer eller gå over en sex-fantasi vil ikke sandsynligt jord du en stor mand.

Online dating tips # 5

Holde et åbent sind

Det er muligt, at mænd, hvis billederne ikke appellerer til dig vil forsøge at kontakte dig. Men i stedet for at afvise dem direkte, hvorfor så ikke give dem en chance? Efter alt, hvad har du at miste?

Online dating åbner dørene for mænd, du måske aldrig har overvejet på en bar eller via en blind date, men hvis du kan komme til at kende en mands karakter, er det meget muligt, at han vil blive bedre og bedre ud for dig.

Online dating tips # 6

Tale i telefon

Når du endelig gør finde en interessant mand, tale med ham i telefonen, før du møder op. Dette vil fortælle dig en hel masse om hans sociale færdigheder.

Tag hans nummer, og når du kalder ham op, så brug en call-blok mulighed, før du kalder ham op (bedre sent end aldrig). Hvis han ikke ønsker at give dig hans nummer og begynder at komme med undskyldninger om, hvorfor, chancerne er han skjuler noget (som, siger, en kone). Tage tippet og komme videre.

Jeg anbefaler stærkt, at du ikke giver dit nummer, men hvis du er helt sikker på, om situationen, så giv ham din mobiltelefon nummer og ikke dit hjem eller arbejde nummer.

Online dating tips # 7

Mød offentligt

Hvis alt er copasetic hidtil, så er du sikkert vil ønsker at møde denne herre og se, om kemien er der. Det er godt. Men vær forsigtig med, hvor du beslutter dig for at mødes.

Først skal du sørge placeringen er en offentlig en, hvor der vil være en masse mennesker. For det andet, ikke opfylder for en fuld retters middag, men snarere en kop kaffe (hvad hvis du føler noget?). Endelig ikke møde ham på en af dine hænge outs. Hvis han er en sær snegl, er der en god chance for at han vil hyppige sted at se dig igen.

Fortælle altid en nær ven om situationen, og hvor du er på vej hen.

Online dating spil

Online dating er en fantastisk måde at møde store mænd, der har en masse at byde på, og selv om der er en masse sikkerhedsforanstaltning rådgivning involveret, det er kun fordi du virkelig ikke ved, hvad du får ind.

Det er det samme med alle forhold; nogle gange, hvad du troede var en stor fyr viste sig at være en freak i et jakkesæt. Vær forsigtig og have en god tid online, og du kan bare finde det, du leder efter.