Tips

tinder-android-810x540

Du kan finde din kæreste, når du mindst venter det, enten online eller IRL. Hold dine muligheder åbne indtil den rette person klik.
Undgå at lægge dig ned, når at få at vide denne dame. Det sidste, hun ønsker at vide om, er en indkøbsliste over usikkerhed.
Hvis du er i vane med at sige én ting, men betyder en anden, stop det. Det er manipulerende og desværre online-miljøet gør denne form for dårlig opførsel. Være reel.

Advarsel!

Når du søger efter en online kærlighed, undgå uregulerede chatrum. Det er, hvad har givet online dating et dårligt navn og kan grave alle mulige ækle tegn.
Forsøg ikke at blive den person, hun synes at være på udkig efter. Hvis du ikke allerede er typen hun er efter, vil ingen mængde af online forspænding ændre virkeligheden. Af samme grund, indse, at hun kan have urealistiske forventninger, og dette kunne være din chance for at sætte hendes skøre forestillinger om den “perfekte mand” straight.
Sørg for at du holder møde med en kvinde, der er mindst 18 år eller ældre. Forfølge en kvinde online, der er mindreårig anses for at være en forbrydelse lovovertrædelse i USA og er generelt ulovligt i mange andre jurisdiktioner i hele verden.
Undersøg, om din potentielle kæreste er gift — den bedste måde at gøre det på er at spørge hende. Flings invitere alt for meget komplikation, så undgå dem.
Vær meget forsigtig – nogle mennesker, du møder online, kan have dine penge eller ønsker at tage dig væk og dræbe dig.
Vær forsigtig med tidstab, når du søger profiler. Du kan få oversvømmet i dating site oplysninger uden selv at indse. Fastsætte en frist, endda indstille en alarm, for at sikre, at du ikke indlejret i stedet hele natten lang!